ddd ddd .

ddd

فرآورده های گوشتی مام، شرکت تهران همبرگر


فرآورده های گوشتی مام، شرکت تهران همبرگر


فرآورده های گوشتی مام، شرکت تهران همبرگر شرکت تهران همبرگر فرمت فایل: ورد قابل ویرایش تعداد صفحات: 110         فهرست فصل اول تاریخچه شرکت تهران همبرگر مقدمه فلوچارت سازمانی فلوچارت تولید همبرگر تکنولوژی تولید همبرگر مواد اولیه گوشت چربی پیاز سویا افزودنیهای مجاز نمک طعام ادویه‌جات و چاشنی ها روش تولید دستگاهها و ماشین آلات مورد نیاز سردخانه زیرصفر گیوتین دستگاه‌های چرخ گوشت ( معمولی مخلوط گم زیر صفر درجه ) دستگاه مخلوط کن دستگاه یخ ساز دستگاه همبرگرزن تونل انجماد بسته بندی همبرگر شستشو فصل دوم تعریف همبرگر رده بندی برگرها انتخاب گوشت ترکیب شیمیایی گوشت آب ظرفیت نگهداری آب پروتئین چربی توان اتصال دهندگی انواع گوشت PH انواع گوشت عوامل مؤثر بر استحکام خمیر همبرگر درجه حرارت PH مقدار چربی مقدار پروتئین محلول گوشت های مصرفی میزان چسبندگی و لزجی امولسیون گوشتی یکنواختی ترکیب مواد اولیه مکانیسم تأثیر نمک در همبرگر روش های کنترل تولید همبرگر کنترل ترکیب نسبت رطوبت – پروتئین فرمولاسیون همبرگر د ...

The post فرآورده های گوشتی مام، شرکت تهران همبرگر appeared first on میرزا فایل.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۳۲:۲۹ توسط:dddd موضوع: نظرات (0)