ddd ddd .

ddd

برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی


برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی


موضوع : برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی مقدمه بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد. این برنامه صرفاً ةک فرآورده یعنی "بستنی" را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید. // 34 صفحه // ...

The post برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی appeared first on میرزا فایل.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۳۳:۰۷ توسط:dddd موضوع: نظرات (0)